Ace komt een beetje los

Het is tijd om Ace een Healing Touch behandeling op afstand te geven om te kijken of we hem over zijn angst heen kunnen helpen. Aan zijn baasjes heb ik gevraagd elke dag een druppeltje Valor op zijn vacht aan te brengen. Dit is een essentiële olie die zorgt voor meer moed en zelfvertrouwen. In het geval van Ace is alleen olie echter niet voldoende en zijn er echt een paar behandelingen nodig om een goed resultaat te bereiken.

 

Als ik een dier op afstand behandel, werk ik met een foto op de computer. Ik vraag altijd een foto waar de ogen goed te zien zijn. De blik van Ace is heel bijzonder. Aan de ene kant nieuwsgierig, aan de andere kant heel erg op zijn hoede. Dit keer vergroot ik de foto, zodat ik echt alleen de ogen in beeld heb. Ik focus me daar helemaal op en begin de behandeling.

Eerst maar eens kijken hoe het zit met de chakra's. Jammer genoeg zijn er nog steeds een aantal hardnekkige blokkades. Aan de slag dus maar. De eerste techniek levert niet het gewenste resultaat op, dus ik besluit te gaan voor de Trauma Release Techniek. Daarbij vraag ik Ace om mij te laten voelen wat er bij hem gebeurt. Omdat ik hem niet kan zien, lijkt me dat de makkelijkste manier om te kunnen beoordelen of de behandeling iets teweeg brengt. Ik voel een benauwd gevoel op mijn borst en mijn keel zit dicht. Dan moet ik hoesten. Goed zo, er komt dus wat los! Ik voel ook een enorme energiestroom langs mijn handen gaan.

Nu afwachten of de behandeling resultaat oplevert. Een paar dagen hoor ik niets van de baasjes van Ace, maar dan op vrijdagavond laat een berichtje: er is visite geweest en Ace was aanmerkelijk minder bang dan normaal!

Hier ben ik echt heel blij mee. Ik stel voor snel weer een afspraak te maken om te kijken of de verbetering blijvend is en het effect nog wat te versterken. Ik hoop echt voor Ace dat hij binnenkort helemaal angstvrij is.

Terug naar homepage.