Zit je dier niet lekker in zijn vel?

Kloozup helpt dieren met:

  • Angst en stressklachten
  • Jeuk, allergie of uitslag
  • Blessures of pijn
  • Na een operatie of ziekte
  • Bij ouderdomsklachten
  • Bij traumaverwerking

Als er iets is met je dier levert dat een hoop stress op

Het is eigenlijk net als bij kinderen: als zij gelukkig zijn ben jij het ook, maar als ze iets mankeren wil je dat aanpakken en oplossen. Je gaat naar de dierenarts en misschien een gedragstherapeut maar de problemen blijven. Wat doe je dan?

Dan kom je naar Kloozup

Want bij Kloozup kijken we op een andere manier. Waar zitten blokkades in het lichaam? Door lichte aanrakingen en zachte technieken kunnen die oplossen. Al tijdens de eerste behandeling zie je het dier ontspannen en kun je verbeteringen verwachten.

Bij de behandelingen maken we ook gebruik van de krachtige werking van essentiële olie: extracten uit planten, bomen en struiken. Dieren reageren hier doorgaans heel goed op. De olie wordt op bepaalde plekken gemasseerd, dus er is geen stress omdat het dier iets in moet nemen. 

Behandelingen worden bij voorkeur in de vertrouwde omgeving van het dier thuis gedaan. Is het dier heel angstig, of woon je heel ver weg, dan kan ik ook op afstand behandelen. Dat lijkt misschien vreemd, maar het is net zo effectief als een 'hands on' behandeling.


Je kunt altijd vrijblijvend informatie vragen. Ik geef je graag meer uitleg over wat ik precies doe en of het iets voor jouw dier is. Het welzijn van de dieren staat bij mij altijd voorop. Ik forceer nooit iets, dwing niets af en vermijd stress bij je dier.