Coachen met inzet van paarden

 

Voor wie?

 

In de eerste plaats voor kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Omdat ze niet zo'n positief zelfbeeld hebben, weinig zelfvertrouwen, een moeilijke thuissituatie of gepest worden op school bijvoorbeeld. Samen met de paarden gaan we op zoek naar jouw kracht en kijken hoe we je weer lekker in je vel kunnen laten zitten. Want jij bent uniek en waardevol!

Daarnaast coach ik volwassenen die deelnemen aan het programma van Brasserie UP. Voor meer informatie, kijk op www.brasserieup.nl

 

En waarom paarden?

Paarden zijn kuddedieren en prooidieren. Daarom zijn ze meesters in het lezen van lichaamstaal. Hun leven hangt er immers vanaf. Wanneer de lichaamstaal niet overeenkomt met de innerlijke belevingswereld, dan reageert een paard daar onmiddellijk op. Verandert het gedrag, dan laat het paard ook een andere reactie zien.
Daarnaast zijn ze zeer vergevingsgezind, oordeelloos en leven volledig in het hier en nu. Dat zorgt voor een emotioneel veilige omgeving. Dit alles maakt paarden fantastische coaches.

 

Thema's: verslavingsproblematiek, gezinsproblematiek, PTSS, pestslachtoffers, hooggevoeligheid